RSS Twitter Facebook 

ponedeljak, 04 februar 2013 12:15

Premijera petog dijela "Umri mu┼íki" na 25. ro─Ĺendan

Proslavljeno je 25 godina od nastanka prvog dela akcionog serijala "Umri muški", a proslavi je prisustvovao i srpski glumac Radivoje Raša Bukvić, koji u najnovijem nastavku igra jednu od glavnih uloga.

U LOS An─Ĺelesu je, pre dve no─çi, proslavljeno 25 godina od nastanka prvog dela akcionog serijala "Umri mu┼íki", a proslavi je prisustvovao i na┼í glumac Radivoje Ra┼ía Bukvi─ç, koji u najnovijem nastavku igra jednu od glavnih uloga.

U istorijskom delu studija "20th Century Fo", ─Źetvrt vijeka "┼żivota" D┼żona Meklejna obilje┼żeno je otkrivanjem murala. Slika na zidu prikazuje Brusa Vilisa kao Meklejna u jednoj od najpoznatijih scena u filmu "Umri mu┼íki". Pred brojnim novinarima, poklonili su se junaci poslednjeg, petog dijela "Dobar dan da umre┼í mu┼íki" - Brus Vilis, D┼żaj Kurtni, Julija Snigir i Bukvi─ç - kao i reditelj D┼żon Mur. Otkrivanje murala pratila je premijera filma, koji je u RS zakazana za 14. februar.

Ovaj akcioni hit osvojio je publiku jo┼í 1988. godine, a milioni fanova sa nestrpljenjem o─Źekuju peti dio, u kojem pratimo avanture oca i sina Meklejn u Rusiji. "Tata" Vilis poma┼że "sinu" (igra ga Kurtni) da se izbori sa kriminalcima, a njihovog najve─çeg neprijatelja, Alika, igra Ra┼ía Bukvi─ç.