RSS Twitter Facebook 

ponedeljak, 04 februar 2013 12:15

Premijera petog dijela "Umri muški" na 25. rođendan

Proslavljeno je 25 godina od nastanka prvog dela akcionog serijala "Umri muški", a proslavi je prisustvovao i srpski glumac Radivoje Raša Bukvić, koji u najnovijem nastavku igra jednu od glavnih uloga.

U LOS Anđelesu je, pre dve noći, proslavljeno 25 godina od nastanka prvog dela akcionog serijala "Umri muški", a proslavi je prisustvovao i naš glumac Radivoje Raša Bukvić, koji u najnovijem nastavku igra jednu od glavnih uloga.

U istorijskom delu studija "20th Century Fo", četvrt vijeka "života" Džona Meklejna obilježeno je otkrivanjem murala. Slika na zidu prikazuje Brusa Vilisa kao Meklejna u jednoj od najpoznatijih scena u filmu "Umri muški". Pred brojnim novinarima, poklonili su se junaci poslednjeg, petog dijela "Dobar dan da umreš muški" - Brus Vilis, Džaj Kurtni, Julija Snigir i Bukvić - kao i reditelj Džon Mur. Otkrivanje murala pratila je premijera filma, koji je u RS zakazana za 14. februar.

Ovaj akcioni hit osvojio je publiku još 1988. godine, a milioni fanova sa nestrpljenjem očekuju peti dio, u kojem pratimo avanture oca i sina Meklejn u Rusiji. "Tata" Vilis pomaže "sinu" (igra ga Kurtni) da se izbori sa kriminalcima, a njihovog najvećeg neprijatelja, Alika, igra Raša Bukvić.