RSS Twitter Facebook 

16:00 16:00
četvrtak, 14 februar 2013 00:00

Dobar dan da se umre muški

U MULTIPLEKSU PALAS OD 14. FEBRUARA

IZVORNO IME: A Good Day To Die Hard 
REŽIJA: John Moore
ULOGE: Bruce Willis, Jai Courtney, Mary Elizabeth Winstead
ŽANR: akcija,triler
TRAJANJE:
GODINA: 2012

 

 

SADRŽAJ FILMA:

Brus Vilis je ponovo u kultnoj ulozi Džona Meklejna – „pravog“ heroja sa umjećem i stavom da uvijek ostane jedini preživjeli. Ovog puta, policajac koji ne uzima taoce nalazi se na pogrešnom mestu, nakon što dođe u Moskvu da pomogne otuđenom sinu Džeku. Dok rusko podzemlje vršlja i priprema rat, dva Meklejna otkrivaju da ih kombinacija njihovih potpuno suprotnih metoda čini nezaustavljivim herojima.

„Dobar dan da se umre muški“ je peti nastavak kultnog serijala koji je započeo filmom „Umri muški“ 1988. godine. U ulozi nacionalnog heroja Džona Meklejna ponovo je Brus Vilis, a ulogu Meklejnovog sina igra mladi australijski glumac Džaj Kortni. Kortni je dosadašnje iskustvo stekao uglavnom igrajući u TV serijama, među kojima je i „Spartak“.

Meklejn ovoga puta kreće u u Rusiju kako bi pomogao svome sinu o kome jedino zna da je u nevolji. U Rusiji situacija nikako nije „jipikajej“ -  tamo vršljaju opasni teroristi, a Džon Meklejn ne umije da ne upadne u probleme.


 

 Fotoimage-icon

 Videovideo-icon

Could not open a directory stream for H:\root\home\oskarfilm-001\www\oskarfilm\images/stories/galerije/diehard\ Dobar dan da se umre muški:: Good day to die hard