RSS Twitter Facebook 

subota i nedjelja 12:00, 14:00 subota i nedjelja 12:00, 14:00

Štrumfovi: Skriveno selo 3D sinh

IZVORNO IME: Smurfs: The Lost Village
REŽIJA: Kelly Asbury 
ULOGE: sinhronizovano
ŽANR: animirana avantura

TRAJANJE: 90 min.

 

SADRŽAJ FILMA:

 

Za razliku od svojih prethodnika, „Štrumpfovi: Skriveno selo“ u cjelosti je animiran što kompletnom filmu daje potpuno novi izgled! U trecem nastavku ovog popularnog animiranog serijala, Štrumpfeta ce se uz pomoc tajanstvene karte i u pratnji svojih najboljih prijatelja (Lumenog, Trapavog i Hrge) upustiti u uzbudljivu avanturu kroz Zabranjenu šumu ispunjenu magicnim stvorenjima kako bi pronašla misteriozno skriveno selo prije nego što to ucini zlocesti carobnjak Gargamel. Upustivši se na ovo neverovatno putovanje ispunjeno uzbudenjima i opasnostima, naši junaci uskoro ce otkriti najštrumpfasticniju tajnu u svojoj istoriji!

 Fotoimage-icon

 Videovideo-icon

artsexylightbox

Smurfs: The Lost Village :: Smurfs: The Lost Village

20:30, 22:30 20:30, 22:30

Trag života

IZVORNO IME: Life
REŽIJA: Daniel Espinosa
ULOGE: Ryan Reynolds, Jake Gyllenhaal, Rebecca Ferguson
ŽANR: triler, SF

TRAJANJE: 104 min.

 

SADRŽAJ FILMA:

 

Priča naučno-fantastičnog trilera LIFE vrti se oko šestočlane posade na međunarodnoj svemirskoj stanici koja se nalazi na ivici jednog od najvažnijih otkrića u istoriji civilizacije: prvog dokaza života na Marsu. Kako posada polagano započinje svoje istraživanje, njihove metode dovode do neželjenih posljedica, novi oblik života pokazuje se puno inteligentnijim nego što je to iko mogao očekivati…

 Fotoimage-icon

 Videovideo-icon

artsexylightbox

Life :: Life

16:30, 19:00 + sub/ned 11:45 16:30, 19:00 + sub/ned 11:45

Power Rangers

IZVORNO IME: Power Rangers
REŽIJA: Dean Israelite
ULOGE: Elizabeth Banks, Bryan Cranston, Dacre Montgomery
ŽANR: akcija, SF, avantura

TRAJANJE: 124 min.

 

SADRŽAJ FILMA:

 

Radnja filma prati pet običnih tinejdžera, koji moraju postati neka vrsta superheroja kada saznaju da je njihov mali grad Angel Grove zajedno sa svijetom na rubu uništenja jer mu prijeti invazija vanzemaljaca. Ubrzo otkrivaju da su oni jedini koji mogu spasiti Zemlju od propasti. No, kako bi to učinili, moraće prevladati svoje lične probleme prije nego bude prekasno, te se udružiti kao Power Rangersi.

 Fotoimage-icon

 Videovideo-icon

artsexylightbox

Power Rangers :: Power Rangers

21:30 21:30

Noćne zvijeri

IZVORNO IME: Nocturnal Animals
REŽIJA: Tom Ford
ULOGE: Amy Adams, Jake Gyllenhaal, Michael Shannon
ŽANR: drama, triler

TRAJANJE: 115 min.

 

SADRŽAJ FILMA:

 

Nominovana za nagradu Oscar, Amy Adams i Jake Gyllenhaal su razvedeni te otkrivaju tamnu istinu jedan o drugome u knjizi „Noćne životinje”.


Susan Morrow živi neispunjen život sa suprugom Huttonom Morrowom. Jedan vikend, kad Hutton ode na poslovni put, Susan dobiva paket od svog bivšeg muža, Edwarda Sheffielda. To je roman „Noćne životinje”, koji je on napisao, a s kojim se nije godinama čula niti vidjela. Susan odluči pročitati roman, koji je posvećen njoj, te se odluči susresti s njim…

 Fotoimage-icon

 Videovideo-icon

artsexylightbox

Nocturnal Animals :: Nocturnal Animals

17:00, 19:30, 22:00 + sub/ned 12:30, 15:00 17:00, 19:30, 22:00 + sub/ned 12:30, 15:00

Ljepotica i Zvijer 3D

IZVORNO IME: Beauty and the Beast
REŽIJA: Bill Condon
ULOGE: Emma Watson, Dan Stevens, Luke Evans, Kevin Kline, Josh Gad
ŽANR: fantazija, mjuzikl

TRAJANJE: 129 min.

 

SADRŽAJ FILMA:

 

Priča i likovi, koje publika poznaje i voli, oživljava u spektakularnoj igranoj adaptaciji Ljepotice i zvijeri, Diznijevog animiranog klasika koji postaje zadivljujući filmski događaj slaveći jednu od najdražih priča ikad ispričanih.
Ljepotica  i zvijer fantastično je putovanje Belle, pametne, lijepe i samostalne djevojke koju Zvijer zarobi u svom dvorcu. Uprkos svojim strahovima, Belle se sprijatelji sa začaranim osobljem te uviđa plemenito srce i istinskog princa koji se krije iza Zvijerova strašnog izgleda.

 Fotoimage-icon

 Videovideo-icon

artsexylightbox

Beauty and the Beast :: Beauty and the Beast

17:45, 20:00, 22:15 + sub/ned 14:15 17:45, 20:00, 22:15 + sub/ned 14:15

Biser Bojane

IZVORNO IME: Biser Bojane
REŽIJA: Milan Karadžić
ULOGE: Milutin Mima Karadžić, Slaven Došlo, Vanja Nenadić, Andrija Milošević, Mira Banjac
ŽANR: akcija, komedija

TRAJANJE: 109 min.

 

SADRŽAJ FILMA:

 

Ðorđe Popović (Slaven Došlo) , mladi ljekar iz Beograda, dobija anonimni poziv da upozna oca. U tom trenutku Ðorđe vjeruje da mu je otac mrtav, ali ipak odlučuje da se upusti u potragu za sopstvenim identitetom. On odlazi u Crnu Goru i usput upoznaje Lolu (Vanju Nenadic) , mladu kajterku i ćerku policijskog inspektora, koja putuje na Adu Bojanu.

 Fotoimage-icon

 Videovideo-icon

artsexylightbox

Biser Bojane :: Biser Bojane

16:00, 18:15 + sub/ned 13:45 16:00, 18:15 + sub/ned 13:45

Kong: Skull Island 3D

IZVORNO IME: Kong: Skull Island
REŽIJA: Jordan Vogt-Roberts
ULOGE: Brie Larson, Tom Hiddleston, Toby Kebbell
ŽANR: avantura, fantazija

TRAJANJE: 118 min.

 

SADRŽAJ FILMA:

 

Raznoliku ekipu istraživača okupila je avantura na nepoznatom, neistraženom otoku u Tihom okeanu - lijep, ali i opasan - ne znaju da su ušli u prostor mitskog Konga. U glavnim ulogama su Tom Hiddleston (“The Avengers,” “Thor: The Dark World”), Samuel L. Jackson (“The Hateful Eight,” “Avengers: Age of Ultron”), dobitnica nagrade Oscar Brie Larson (“Room,” “Trainwreck”), John Goodman (“Transformers: Age of Extinction,” “Argo”) i John C. Reilly. Film je sniman na tri kontinenta preko šest mjeseci, počevši od mjesta Oahu na Hawaiima - gdje je snimanje započelo u oktobru 2015. godine - zatim na australijskom Gold Coastu, i na kraju u Vijetnamu, na više lokacija, od kojih neke nikada nisu bile viđene na filmu.

 Fotoimage-icon

 Videovideo-icon

artsexylightbox

Kong: Skull Island :: Kong: Skull Island

subota i nedjelja 11:30 subota i nedjelja 11:30

Pjevajmo 3D sinh

IZVORNO IME: Sing
REŽIJA: Garth Jennings
ULOGE: sinhronizovano
ŽANR: animirana komedija

TRAJANJE: 110 min.

 

SADRŽAJ FILMA:

 

Illumination je oduševio publiku širom svijeta voljenim hitovima kao što su Grozan ja i Malci, drugi po redu animirani film s najvećom zaradom u istoriji. Poslije velikog uspjeha komedije Tajne avanture kucnih ljubimaca, Illumination predstavlja film Pjevajmo koji nam dolazi za praznike. Smješten je u svijet poput našeg ali koji naseljavaju samo životinje. Pjevajmo predstavlja Bastera Muna, uglednu koalu koja je direktor nekada velikog pozorišta koje je vremenom propalo. Baster je vječni optimista, dobro, možda malo živi u zabludi, ali voli svoje pozorište iznad svega i uciniće sve da ga zadrži. Sad, suočen s propadanjem svoje životne ambicije, on ima posljednju šansu da vrati ovom dragulju nekadašnju slavu tako što ce producirati najveće svjetsko takmičenje u pjevanju.

 Fotoimage-icon

 Videovideo-icon

artsexylightbox

Sing :: Sing