RSS Twitter Facebookmobile-apps-icon 

17:30, 20:00, 22:30 17:30, 20:00, 22:30

Inferno

IZVORNO IME: Inferno
REŽIJA: Ron Hauard
ULOGE: Tom Henks, Felisiti Džons, Omar Si, Irfan Khan, Ben Foster
ŽANR: triler

TRAJANJE: 121 min.

 

SADRŽAJ FILMA:

 

Još jedan filmski hit snimljen prema istoimenom književnom bestseleru po uzoru na „Da Vinčijev kod“ i „Anđele i demone“ autora Den Brauna. Nakon što se probudi u bolničkom krevetu u Firenci bez sjećanja u vezi sa bilo čim što se dogodilo u posljednjih nekoliko dana, Robert Langdon se odjednom nađe na meti ubice. Uz pomoć doktorice Siene Broks i dobrog poznavanja simbola, Langdon će istovremeno pokušati da pobjegne, ali i da riješi najintrigantniju zagonetku sa kojom se do sada susreo...

 Fotoimage-icon

 Videovideo-icon

artsexylightbox

Inferno :: Inferno

17:15 17:15

Neslavno slavna Florence

IZVORNO IME: Florence Foster Jenkins
REŽIJA: Stephen Frears
ULOGE: Hugh Grant, Meryl Streep, Simon Helberg
ŽANR: drama, biografski, komedija

TRAJANJE: 110 min.

 

SADRŽAJ FILMA:

 

Istinita priča o Florence Foster Jenkins (Meryl Streep), koja je sanjala da postane operska pjevačica uprkos lošem pjevačkom glasu. Jenkins je koristila svoje veze, moć i bogatstvo kako bi privukla pažnju kao pjevačica. Hugha Granta ćemo gledati kao njenog partnera i menadžera St. Clairea Bayfielda. U filmu ćemo takođe vidjeti i veliku TV zvijezdu serije Teorija velikog praska – Simona Helberga, koji će pratiti Florencine nastupe za klavirom.

 Fotoimage-icon

 Videovideo-icon

artsexylightbox

Neslavno slavna Florence :: Neslavno slavna Florence

16:00 + sub/ned 11:15 16:00 + sub/ned 11:15

Mali vitez Trenk sinh

IZVORNO IME: Der kleine Ritter Trenk
REŽIJA: Anthony Power
ULOGE: sinhronizovano
ŽANR: avantura, animirani

TRAJANJE: 75 min.

 

SADRŽAJ FILMA:

 

Mali vitez Trenk je željno ocekivani animirani film iz tvornice koja je plasirala “Lilly The Witch.” Radnja je smještena u srednjem vijeku, a boje, pozadina, dvorci, turniri i društvo tog doba daje publici realan i autentican prikaz srednjovjekovnog života. To je duboko potresna prica o djecaku koji se mora nauciti šta je junaštvo i hrabrost prije nego što se podigne iz poniznog seljaka u sjajnog viteza. Sukobe Trenk mora prevladati mozgom i razmišljanjem, a ne nasiljem. Film je pun iznenadujucih prevrata koji ce jako razveseliti publiku.

 Fotoimage-icon

 Videovideo-icon

artsexylightbox

Trenk :: Trenk

20:15, 22:30 20:15, 22:30

Djevojka u vozu

IZVORNO IME: The Girl on the Train

REŽIJA: Tate Taylor
ULOGE: Emily Blunt, Rebecca Ferguson, Justin Theroux, Haley Bennett
ŽANR: triler

TRAJANJE: 112 min.

 

SADRŽAJ FILMA:

 

Glavna junakinja ovog trilera je Rachel (Emily Blunt), koja svako jutro putuje istim vozom i prolazi pored kuće u kojoj je nekada živjela, prisjećajući se života koji je nepovratno izgubila. U mnoštvu ušuškanih prigradskih domova, pogled joj iznova luta do jednog u kom živi sretan bračni par dvoje mladih, lijepih i naizgled sretno zaljubljenih supružnika. Međutim, stvarnost je daleko od te idilične slike, a Rachel će ubrzo saznati šta se krije iza zatvorenih vrata savršenog doma. Kada se u mirnom naselju dogodi zločin, Rachel će shvatiti da je uključena u njega više nego što je i sama svjesna.

Ovaj vrhunski napeti triler nastao je prema istoimenom bestseleru Paule Hawkins.

 Fotoimage-icon

 Videovideo-icon

artsexylightbox

Girl on the train :: Girl on the train

19:30, 22:00 19:30, 22:00

Računovođa

IZVORNO IME: The Accountant

REŽIJA: Gavin O'Connor 
ULOGE: Anna Kendrick, Ben Affleck, Jon Bernthal
ŽANR: triler, drama

TRAJANJE: 128 min.

 

SADRŽAJ FILMA:

 

Iza maske naizgled dosadnog računovođe Chrisa Wolffa, krije se jedno sasvim drugo lice koje nije ni najmanje dosadno. On radi za teške kriminalce i plaćene ubice. Wolff (Affleck) je matematički stručnjak koji ima više afiniteta prema brojevima nego prema ljudima. Dok kao računovođa radi u malom CPA uredu, istovremeno isti posao obavlja i za najopasnije svjetske kriminalne organizacije. Zbog svojih sposobnosti zapao je za oko Ministarstvu finansija koga predvodi Ray King (J.K. Simmons), ali vremenom počinje raditi za kompaniju unutar koje je Dana Cummings (Kendrick) otkrila finansijsku malverzaciju koja uključuje milione dolara. Nakon knjigovodstvenog uvida, Chris polako razotkriva istinu.

 Fotoimage-icon

 Videovideo-icon

artsexylightbox

The Accountant :: The Accountant

16:45, 19:00, 21:15 + sub/ned 13:00 16:45, 19:00, 21:15 + sub/ned 13:00

Jesen samuraja

IZVORNO IME: Jesen samuraja
REŽIJA: Danilo Bećković
ULOGE: Petar Strugar, Hristina Popović, Nikola Kojo, Sergej Trifunović, Andrija Milošević, Vesna Trivalić, Katarina Žutić
ŽANR: komedija

TRAJANJE: 117 min.

 

SADRŽAJ FILMA:

 

Jesen samuraja je ljubavna priča sa mnogo smijeha, ali i nježnih emocija. Glavni junak, Vladica (Petar Strugar) je profesionalni karatista, šarmantni bonvivan koji je nekada bio veliki talenat, ali nije napravio karijeru zbog sklonosti ka provodu i noćnom životu. Po okončanju karijere vraca se u rodni grad i zaljubljuje se u Snežanu (Hristina Popovic) i vezuje za nju i njenog malog sina Vukašina. Vladica želi da se brine o njima, ali shvata da ne zna da radi ništa osim karatea. Njegova potraga za poslom koji bi mu omogucio da brine o porodici koju je upravo poceo da stvara, dovodi ga u niz urnebesnih situacija.

 Fotoimage-icon

 Videovideo-icon

artsexylightbox

Jesen samuraja :: Jesen samuraja

17:45 17:45

Snowden

IZVORNO IME: Snowden
REŽIJA: Oliver Stone
ULOGE: Joseph Gordon Levitt, Shailene Woodley, Melissa Leo
ŽANR: biografija, drama, triler

TRAJANJE: 134 min.

 

SADRŽAJ FILMA:

 

Od trostrukog dobitnika Oskara, Olivera Stonea, stiže uzbudljiv lični pogled na jednu od najkontroverznijih ličnosti 21. vijeka, čovjeka koji je odgovoran za najdublji sigurnosni proboj u obavještajnoj istoriji SAD-a, film „Snowden“. 2013. Edward Snowden (Joseph Gordon Levitt) mirno napušta svoj posao u Nacionalnoj bezbjednosnoj agenciji i odlazi u Hong Kong da se nađe s novinarima Glennom Greenwaldom (Zachary Quinto) i Ewen MacAskill (Tom Wilkinson) kao i kamermankom Laura Poitras (Melissa Leo) i objelodani cyber nadzorne programe američke vlade. Kao izvođač strogo povjerljivih radova s vrhunskim umjećem programiranja, Edd je otkrio da se skuplja brdo podataka o praćenju raznih vidova komunikacije, ne samo stranih vlada i terorističkih grupa, vec i običnih Amerikanaca.

 Fotoimage-icon

 Videovideo-icon

artsexylightbox

Snowden :: Snowden

subota i nedjelja 14:30 subota i nedjelja 14:30

Dom gospođice Peregrine za čudnovatu djecu 3D

IZVORNO IME: Miss Peregrines home for peculiar children
REŽIJA: Tim Burton
ULOGE: Eva Green, Kim Dickens, Samuel L. Jackson
ŽANR: avantura, fantazija

TRAJANJE: 127 min.

 

SADRŽAJ FILMA:

 

Priča prati život šesnaestogodišnjeg Jakea čiji život teče posve mirno sve dok ga ne zadesi strašna i iznenadna djedova smrt. Pokušavajući odgonetnuti prilično sumnjive okolnosti pod kojima se ona zbila, u ruke mu dospije tajnovito pismo koje ga odvodi na daleko velško ostrvo, gdje otkriva ruševine doma gospođice Peregrine za čudnovatu djecu. Dok Jacob istražuje napuštene sobe i hodnike u razrušenoj kući, postaje mu jasno da ta djeca nisu bila samo čudnovata: možda su bila i opasna, možda su s pravom bila izolirana na napuštenom ostrvu. Koliko se god to činilo nemogućim, možda su nekako još uvijek živa…

 Fotoimage-icon

 Videovideo-icon

artsexylightbox

Miss Peregrine :: Miss Peregrine

subota i nedjelja 12:15, 14:15 subota i nedjelja 12:15, 14:15

Rode 3D sinh

IZVORNO IME: Storks
REŽIJA: Nicholas Stoller, Doug Sweetland
ULOGE: sinhronizovano
ŽANR: animirani, porodična komedija

TRAJANJE: 89 min.

 

SADRŽAJ FILMA:

 

Rode donose djecu...ili su donosile prije. Sada dostavljaju pakete velike globalne Internet kompanije Cornerstore.com. Junior, najbolji dostavljač biće unaprijeđen kad slučajno aktivira Baby Making Machine, koja proizvede preslatku curicu. U očajničkom pokušaju da riješi problem prije nego šef poludi, Junior i njegov jedini čovjekoliki prijatelj Tulip,  na planini roda, pokušaće izvršiti svoju prvu dostavu djeteta – u ludom putovanju koje bi moglo usrećiti više od jedne porodice i vratiti pravu misiju roda u svijetu.

 Fotoimage-icon

 Videovideo-icon

artsexylightbox

Storks :: Storks

subota i nedjelja 12:30 subota i nedjelja 12:30

Ko se boji vuka još 3D sinh

IZVORNO IME: Sheep and wolves
REŽIJA: Maxim Volkov, Andrey Galat
ULOGE: sinhronizovano
ŽANR: animirana komedija

TRAJANJE: 93 min.

 

SADRŽAJ FILMA:

 

U dalekoj, čarobnoj zemlji, u slikovitom malom selu okruženom zelenim livadama i planinama, živi jato bezbrižnih ovaca. Njihov miran i spokojan život bude uznemiren kada čopor vukova postavi logor u njihovoj blizini. U skladu s tradicijom, penzionisani vođa Magra najavi da se  njegov budući nasljednik mora dokazati tako što će pobijediti svoga suparnika. Kada snažni Ragear istupi, jedini dovoljno hrabar vuk koji mu se usudi suprotstaviti je Grey, omiljeni vuk čopora, ali pomalo glupast. Kako bi postao vođa i zadobio ljubav Biance, Grey odlazi u šumu, gdje otkriva ciganski kamp zečeva. Tamo mu vračara Mami daje „transmutacijski napitak”. Grey popije napitak i vrati  se natrag u čopor vukova, ali po dolasku saznaje da je pretvoren u…ovna!

 Fotoimage-icon

 Videovideo-icon

artsexylightbox

Sheep and wolves :: Sheep and wolves

subota i nedjelja 12:00 subota i nedjelja 12:00

Tajne avanture kućnih ljubimaca 3D sinh

IZVORNO IME: Secret life of pets
REŽIJA: Chris Renaud, Yarrow Cheney
ULOGE: sinhronizovano
ŽANR: avantura, animirana komedija

TRAJANJE: 87 min.

 

SADRŽAJ FILMA:

 

Kao peti zajednički dugometražni animirani film, Illumination Entertainment i Universal Pictures predstavljaju „Tajne avanture kućnih ljubimaca“, komediju o životima naših ljubimaca koje vode kad mi odemo na posao ili u školu svaki dan.

 Fotoimage-icon

 Videovideo-icon

artsexylightbox

Secret life of pets :: Secret life of pets

subota i nedjelja 14:00 subota i nedjelja 14:00

Ledeno doba: Veliki udar 3D sinh

IZVORNO IME: Ice age: Collision course

REŽIJA: Mike Thurmeier, Galen T. Chu
ULOGE: Edo Majka, Tarik Filipovic, Darija Knez, Ljubo Kerekeš
ŽANR: animirana avantura

TRAJANJE: 92 min.

 

SADRŽAJ FILMA:

 

Scratova potraga za odbjeglim žirom ovog puta će ga katapultirati u svemir, gdje će se dogoditi niz kosmičkih događaja koji prijete uništenju cijelog svijeta. Kako bi se spasili od katastrofe koja im prijeti, Manny, Sid i Diego, moraće napustiti svoj dom i krenuti u nove avanture te putovanje u nove, egzotične zemlje gdje ce upoznati mnoštvo novih likova.

 Fotoimage-icon

 Videovideo-icon

artsexylightbox

Ledeno doba 5 :: Ledeno doba 5