RSS Twitter Facebookmobile-apps-icon 

17:00, 18:45, 20:30, 22:15 17:00, 18:45, 20:30, 22:15

Dnevnik mašinovođe

IZVORNO IME: Dnevnik mašinovođe
REŽIJA: Miloš Radović
ULOGE: Lazar Ristovski, Petar Korać, Pavle Erić, Mirjana Karanović
ŽANR: komedija, melodrama

TRAJANJE: 87 min.

 

SADRŽAJ FILMA:

 

Svaki mašinovođa, tokom svoje profesionalne karijere, nenamjerno ubije 20 - 30 ljudi. Žrtve su obično samoubice, nepažljivi, pijani, ili samo odsutni ljudi. Ovo je tragična komedija o nevinim ubicama i njihovim životima.

 Fotoimage-icon

 Videovideo-icon

artsexylightbox

Dnevnik mašinovođe :: Dnevnik mašinovođe

17:00, 19:30, 22:00 + sub/ned 14:30 17:00, 19:30, 22:00 + sub/ned 14:30

Sedmorica veličanstvenih

IZVORNO IME: The Magnificent Seven
REŽIJA: Antoine Fuqua
ULOGE: Denzel Washington, Chris Pratt, Ethan Hawke, Vincent DOnofrio, Byung-Hun Lee, Peter Sarsgaard
ŽANR: akcija, vestern

TRAJANJE: 133 min.

 

SADRŽAJ FILMA:

 

Režiser Antoine Fuqua donosi nam vlastitu modernu viziju klasicne price Sedmorica velicanstvenih u produkciji holivudskih kompanija Metro-Goldwyn-Mayer Pictures i Columbia Pictures. Gradic Rose Creek nalazi se pod smrtonosnom kontrolom industrijalista Bartholomewa Boguea (Peter Sarsgaard) pa ocajni gradani zatraže pomoc sedmorice odmetnika, lovaca na glave, kockara i unajmljenih revolveraša – Sama Chisolma (Denzel Washington), Josha Farradaya (Chris Pratt), Goodnighta Robicheauxa (Ethan Hawke), Jacka Hornea (Vincent DOnofrio), Billyja Rocksa (Byung-Hun Lee), Vasqueza (Manuel Garcia-Rulfo) i Reda Harvesta (Martin Sensmeier). Dok pripremaju grad na krvavi obracun za koji znaju da ce kad-tad uslijediti, sedmorica placenika na kraju se nece boriti iskljucivo za novac vec i za nešto puno vrijednije...

 Fotoimage-icon

 Videovideo-icon

artsexylightbox

The Magnificent Seven :: The Magnificent Seven

16:45, 19:00, 21:15 + sub/ned 12:15 16:45, 19:00, 21:15 + sub/ned 12:15

Beba Bridžit Džons

IZVORNO IME: Bridget Jones's baby
REŽIJA: Sharon Maguire
ULOGE: Renée Zellweger, Colin Firth, Patrick Dempsey
ŽANR: komedija

TRAJANJE: 122 min.

 

SADRŽAJ FILMA:

 

Oskarovcima Renée Zellweger i Colin Firthu pridružuje se Patrick Dempsey u novom nastavku priče o omiljenoj singl djevojci cijelog svijeta, „Beba Bridget Jones”. U režiji Sharon Maguirea, novi film iz voljenog serijala zasnovanog na heroini koju je stvorila Helen Fielding, govori o Bridgetinoj neočekivanoj trudnoći.

 Fotoimage-icon

 Videovideo-icon

artsexylightbox
Bridget Jones's baby :: Bridget Jones's baby
22:30 22:30

Sausage Party 18+

IZVORNO IME: Sausage Party
REŽIJA: Conrad Vernon i Greg Tiernan
ULOGE: Seth Rogen, Jonah Hill, Kristen Wiig, Michael Cera, James Franco, Danny McBride, Salma Hayek, Bill Hader, Paul Rudd, Edward Norton

ŽANR: komedija

TRAJANJE: 90 min.

Film se ne preporučuje osobama mlađim od 18 godina.

 

SADRŽAJ FILMA:

 

Sausage Party prvi je animirani film koji će zaigrati u kinima, a koji se ne preporučuje za mlađe od 18 godina. Glavni lik filma je Frank, hrenovka koja predvodi skupinu prehrambenih proizvoda na epskom putovanju otkrivanja prave istine o tome što se događa nakon što hrana napusti udobnost polica prodavnice. Njihova potraga odvest će ih u najmračnije uglove trgovine ispunjene sumnjivim tipovima i gomilom najgorih uličnih psovki. Ova neobična i jedinstvena animirana komedija okupila je impresivnu glumačku ekipu, a našim novim omiljenim junacima glasove su, između ostalih, posudili Seth Rogen, Kristen Wiig, Jonah Hill, Michael Cera, James Franco, Danny McBride, Paul Rudd, Salma Hayek i Edward Norton.

 Fotoimage-icon

 Videovideo-icon

artsexylightbox

Sausage Party :: Sausage Party

20:45 20:45

Zaštitnik

IZVORNO IME: Blood Father
REŽIJA: Žan-Fransoa Riše
ULOGE: Mel Gibson, Erin Morijarti, Dijego Luna
ŽANR: akcija, triler

TRAJANJE: 90 min.

 

SADRŽAJ FILMA:

 

Radnja filma prati bivšeg osuđenika Džona Linka, čija je šesnaestogodišnja ćerka upala u probleme sa nasilnim dilerima droge. Iako se  Džon donekle primirio i privremeno odustao od svojih ranijih burnih aktivnosti, igrom slučaja se vraća u “igru” na ivici zakona i razuma, kako bi zaštitio svoju otuđenu ćerku i ponovo sa njom uspostavio roditeljski odnos. Nakon četvorogodišnje pauze ovo je prvi film u kojem Mel Gibson ima glavnu ulpgu. U filmu takođe glume Erin Morijarti, Dijego Luna i Majkl Parks.

 Fotoimage-icon

 Videovideo-icon

artsexylightbox

Blood Father :: Blood Father

16:45 + sub/ned 11:30, 13:45 16:45 + sub/ned 11:30, 13:45

Ko se boji vuka još 3D sinh

IZVORNO IME: Sheep and wolves
REŽIJA: Maxim Volkov, Andrey Galat
ULOGE: sinhronizovano
ŽANR: animirana komedija

TRAJANJE: 93 min.

 

SADRŽAJ FILMA:

 

U dalekoj, čarobnoj zemlji, u slikovitom malom selu okruženom zelenim livadama i planinama, živi jato bezbrižnih ovaca. Njihov miran i spokojan život bude uznemiren kada čopor vukova postavi logor u njihovoj blizini. U skladu s tradicijom, penzionisani vođa Magra najavi da se  njegov budući nasljednik mora dokazati tako što će pobijediti svoga suparnika. Kada snažni Ragear istupi, jedini dovoljno hrabar vuk koji mu se usudi suprotstaviti je Grey, omiljeni vuk čopora, ali pomalo glupast. Kako bi postao vođa i zadobio ljubav Biance, Grey odlazi u šumu, gdje otkriva ciganski kamp zečeva. Tamo mu vračara Mami daje „transmutacijski napitak”. Grey popije napitak i vrati  se natrag u čopor vukova, ali po dolasku saznaje da je pretvoren u…ovna!

 Fotoimage-icon

 Videovideo-icon

artsexylightbox

Sheep and wolves :: Sheep and wolves

18:45 18:45

ZG80

IZVORNO IME: ZG80
REŽIJA: Igor Šeregi
ULOGE: Rene Bitorajac, Marko Cindrić, Filip Detelić, Marko Janketić, Matija Kačan, Domagoj Mrkonjić, Nikola Rakočević, Mijo Jurišić, Igor Hamer, Miloš Timotijević, Mladen Andrejević, Danica Maksimović, Iva Stefanović, Radovan Vujović

ŽANR: akcija, komedija

TRAJANJE: 90 min.

 

SADRŽAJ FILMA:

 

Po riječima režisera: "Vjerujem da će ovaj film pokazati kako ljubav i strast prema nečemu, apsolutno brišu granice koje nameću nacionalnost, politička oprijedjeljenost ili stepen obrazovanja, te da usred haosa svih mogućih zbivanja i sukoba može nastati prijateljstvo. Stoga, ZG80 nije samo još jedan film o surovom svijetu navijačkih grupa. Junaci filma pričaju priču o nostalgiji i prijateljstvu, priču o jednoj sasvim drugačijoj subkulturi, o društvu i problemima koji su okupirali tadašnju omladinu".

 Fotoimage-icon

 Videovideo-icon

artsexylightbox

ZG80 :: ZG80

subota i nedjelja 12:15, 14:15 subota i nedjelja 12:15, 14:15

Tajne avanture kućnih ljubimaca 3D sinh

IZVORNO IME: Secret life of pets
REŽIJA: Chris Renaud, Yarrow Cheney
ULOGE: sinhronizovano
ŽANR: avantura, animirana komedija

TRAJANJE: 87 min.

 

SADRŽAJ FILMA:

 

Kao peti zajednički dugometražni animirani film, Illumination Entertainment i Universal Pictures predstavljaju „Tajne avanture kućnih ljubimaca“, komediju o životima naših ljubimaca koje vode kad mi odemo na posao ili u školu svaki dan.

 Fotoimage-icon

 Videovideo-icon

artsexylightbox

Secret life of pets :: Secret life of pets

subota i nedjelja 12:00, 14:00 subota i nedjelja 12:00, 14:00

Ledeno doba: Veliki udar 3D sinh

IZVORNO IME: Ice age: Collision course

REŽIJA: Mike Thurmeier, Galen T. Chu
ULOGE: Edo Majka, Tarik Filipovic, Darija Knez, Ljubo Kerekeš
ŽANR: animirana avantura

TRAJANJE: 92 min.

 

SADRŽAJ FILMA:

 

Scratova potraga za odbjeglim žirom ovog puta će ga katapultirati u svemir, gdje će se dogoditi niz kosmičkih događaja koji prijete uništenju cijelog svijeta. Kako bi se spasili od katastrofe koja im prijeti, Manny, Sid i Diego, moraće napustiti svoj dom i krenuti u nove avanture te putovanje u nove, egzotične zemlje gdje ce upoznati mnoštvo novih likova.

 Fotoimage-icon

 Videovideo-icon

artsexylightbox

Ledeno doba 5 :: Ledeno doba 5