RSS Twitter Facebookmobile-apps-icon 

16:45, 18:45, 19:45, dodatni termini sub/ned 12:30, 14:30 16:45, 18:45, 19:45, dodatni termini sub/ned 12:30, 14:30

Pingvini sa Madagaskara 3D (sinhronizovano)

IZVORNO IME: Penguins of Madagascar
REŽIJA: Eric Darnell
ULOGE:
ŽANR: animirani

TRAJANJE:  92 min.

SADRŽAJ FILMA:

 

Najelitniji tim na svijetu kojeg čine Spika, Kompa, Rico i Pišta, dobro poznata četvorka iz animiranog Madagaskar serijala, kreće u misiju za koju su se pripremali cijelog života: na njihova krhka pingvinska leđa pašće zadatak spašavanja svijeta! Kako bi u tome uspjeli moraće otići na vrući afrički otok, a njihovo (ne)snalaženje u svim (ne)mogućim situacijama uzrokovaće glavobolje tajnoj agenciji Sjeverni vjetar za koju rade, ali i mnogima koji su podcijenili njihov naivan izgled. Među njima će se naći i genijalni dr. Oktavijus Špric, naučnik iza čije se ljudske maske krije strašna hobotnica...

 Fotoimage-icon

 Videovideo-icon

artsexylightbox

Penguins of Madagascar :: Penguins of Madagascar

17:30, 20:45, 22:45 17:30, 20:45, 22:45

Kako se riješiti šefa 2

IZVORNO IME: Horrible Bosses 2
REŽIJA: Sean Anders
ULOGE: Jason Bateman, Jason Sudeikis, Jennifer Aniston, Chris Pine, Charlie Day, Kevin Spacey, Jamie Foxx
ŽANR: komedija

TRAJANJE: 108 min.

SADRŽAJ FILMA:

 

Daleu, Kurtu i Nicku dosta je nemogucih šefova pa odlucuju pokrenuti vlastiti posao. No, usprkos početnom entuzijazmu ubrzo uviđaju kako se stvari ne razvijaju onako kako su planirali. Krivca za to vide u prepredenom investitoru koji ih želi nasamariti i zbog kojeg im propadne posao. Ojađeni i ponovo bez novca oni odlucuju oteti investitorovog sina.

 Fotoimage-icon

 Videovideo-icon

artsexylightbox

Horrible Bosses 2 :: Horrible Bosses 2

15:30, 20:00, 22:30, dodatni termin sub/ned 14:00 15:30, 20:00, 22:30, dodatni termin sub/ned 14:00

Igre gladi: Šojka rugalica 1. dio

IZVORNO IME: Hunger Games: Mockingjay – Part 1
REŽIJA: Francis Lawrence
ULOGE: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Philip Seymour Hoffman, Julianne Moore
ŽANR: akcija, avantura

TRAJANJE: 123 min.

SADRŽAJ FILMA:

 

Mlada oscarovka Jennifer Lawrence vraća se ulozi koja ju je proslavila. U filmu Igre gladi: Šojka rugalica 1.dio ona je ponovo Katnis Everdeen,no ovaj puta nije više nepoznata djevojka nego vođa masovne pobude potlačenih protiv vladajućeg Capitola.

 Fotoimage-icon

 Videovideo-icon

artsexylightbox

Hunger Games: Mockingjay – Part 1 :: Hunger Games: Mockingjay – Part 1

16:30, 18:45, 21:00, 23:00 + sub/ned 11:45 16:30, 18:45, 21:00, 23:00 + sub/ned 11:45

Preglup i pregluplji

IZVORNO IME: Dumb and Dumber To
REŽIJA: Bobby and Peter Farrelly
ULOGE: Jim Carrey, Jeff Daniels, Kathleen Turner
ŽANR: komedija

TRAJANJE: 110 min.

SADRŽAJ FILMA:

 

Kažu da smo s vremenom sve mudriji i da vrijeme lijeci sve, no ne u njihovom slucaju!!! Glupost veca nego ikada ponovno stiže u kina predvodena originalnom glumackom (Jim Carrey i Jeff Daniels) i autorskom postavom (braca Farrelly) koje jamce urnebesnu zabavu i hrpu novih originalnih fora u njihovom prepoznatljivom stilu! Nastavak klasika medu komedijama na kojeg smo cekali 20 godina!

 Fotoimage-icon

 Videovideo-icon

artsexylightbox

Dumb and Dumber To :: Dumb and Dumber To

15:45, dodatni termin sub/ned 12:00, 13:45 15:45, dodatni termin sub/ned 12:00, 13:45

Spašavanje Deda Mraza 3D (sinhronizovano)

IZVORNO IME: Saving Santa
REŽIJA: Leon Joosen
ULOGE: Newell Alexander, Noel Clarke, Joan Collins
ŽANR: animirana omedija

TRAJANJE: 83 min.

SADRŽAJ FILMA:

 

Opasnost koja se nadvila nad Sjeverni pol ovog bi Božica mogla dovesti u pitanje posjet Djeda Mraza djeci svijeta. Naime, zli vilenjak odlucio je ukrasti poznatom Djedici stroj pomocu kojeg on putuje kroz vrijeme i u jednoj veceri uspijeva podijeliti poklone svim mališanima na zemaljskoj kugli. Kako bi to sprijecio, simpaticni sob napustice svoju štalicu i upregnuti sve svoje snage ne bi li spasio Božic i osigurao dostavu poklona na vrijeme.

 Fotoimage-icon

 Videovideo-icon

artsexylightbox

Saving Santa :: Saving Santa

21:30 21:30

Interstellar

IZVORNO IME: Interstellar
REŽIJA: Christopher Nolan
ULOGE: Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain
ŽANR: akcija, avantura

TRAJANJE: 169 min.

SADRŽAJ FILMA:

 

Kada dodje kraj našem životu na Zemlji, tim istraživača krenuće u najvažniju misiju u istoriji čovječanstva: na put izvan granica naše galaksije kako bi otkrili postoji li buducnost za ljude medu zvijezdama. Film INTERSTELLAR nova je uspješnica hvaljenog Christophera Nolana koju prevodi serija vrhunskih glumaca na čelu s dobitnikom Oscara Matthewom McConaugheyjem. Uz njega u filmu glume i dobitnica Oscara Anne Hathaway, nominovana za Oscara Jessica Chastain, dobitnica Oscara Ellen Burstyn te dobitnik Oscara Michael Caine.

 Fotoimage-icon

 Videovideo-icon

artsexylightbox

Interstellar :: Interstellar

sub/ned 13:45 sub/ned 13:45

Daj gol 3D (sinhronizovano)

IZVORNO IME: Metegol
REŽIJA: Juan Jose Campanella
ULOGE: Viktor Savic, Andrija Kuzmanovic, Dušica Novakovic, Radovan Vujovic, Srdjan Miletic, Marko Živic, Ivan Zekic, Nenad Herakovic.....
ŽANR: animirani

TRAJANJE: 106 min.

SADRŽAJ FILMA:

 

Andrija živi u malom zabacenom selu. Radi u kaficu, igra stoni fudbal najbolje od svih i zaljubljen je u Dudu, iako ona to ne zna. Njegov svijet se ruši kad momak iz istog mesta Vicai, koji je postao najbolji fudbaler na svijetu, dolazi u selo da se osveti za jedini poraz koji je ikad doživio. Za svojim  stolom za stoni fudbal, u svom kaficu, sa ocajem u duši,  Andrija otkriva nešto magicno: igraci na njegovoj voljenoj tabli za stoni fudbal mogu da govore...i to mnogo! Zajedno krecu na putovanje  puno avantura da spase Dudu i selo i usput ce postati prava ekipa. Samo, ima li mesta za cuda u fudbalu?

 Fotoimage-icon

 Videovideo-icon

artsexylightbox

Daj gol :: Daj gol

sub/ned 12:00 sub/ned 12:00

Pčelica Maja 3D (sinhronizovano)

IZVORNO IME: Maya the Bee
REŽIJA: Nikola Bulatovic
ULOGE: Mina Lazarevic, Nikola Bulatovic, Srdan Jovanovic, Dušica Novakovic, Nebojša Ilic – Cile, Marko Markovic, Dubravko Jovanovic, Ivan Tomic, Gorica Popovic, Dragan Vujic Vujke..
ŽANR: animirani

TRAJANJE:  79 min.

SADRŽAJ FILMA:

 

Mlada pcelica Maja je nestašna i nece da poštuje pravila košnice. Jedno od pravila je i da ne vjeruje osama koje žive izvan poljane. Kad Kraljevski maticni mljec bude ukraden, ose ce biti glavni osumnjiceni, a posumnjat ce i da im je Maja pomogla u tome. Niko nece stati u njenu odbranu osim njenog drugara Pava.

Poslije dugog putovanja prepunog avantura do košnice osa, Maja ce uspjeti da sprijeci rat izmedu pcela i osa u posljednjem trenutku i uspjet ce da dokaže da je kraljicin pohlepni savjetnik kriv za sve.

 Fotoimage-icon

 Videovideo-icon

artsexylightbox

Pčelica Maja :: Maya The Bee

18:00 18:00

Mali Budo

IZVORNO IME: Mali Budo
REŽIJA: Danilo Becković
ULOGE: Petar Strugar i Sergej Trifunović, Petar Božović, Tihomir Stanić, Hristina Popović, Aleksandra Janković, Slobodan Ćustić,  Andrija Milošević, Milorad Kapor, Stefan Bundalo,  Slaviša Ćurović, Tanasije Uzunović, Jelena Rakočević, Marko Kon, Toma Kuruzović i Marko Bacović
ŽANR: komedija

TRAJANJE:  95 min.

SADRŽAJ FILMA:

 

Mali Budo (Petar Strugar), sin podgorickog hirurga, koji nije baš na dobrom glasu, stiže u Beograd. Očeve prijateljsko-rođačke veze i vezice ubaciće ga u kovitlac crnohumornih dešavanja koje ce nam na vrlo duhovit nacin docarati prvi susret jednog osamnaestogodišnjaka sa Beogradom.

 Fotoimage-icon

 Videovideo-icon

artsexylightbox

Mali Budo :: Mali Budo