RSS Twitter Facebook 

18:30, 21:00, 22:00 18:30, 21:00, 22:00

Paklene ulice 8

IZVORNO IME: Fast & Furious 8
REŽIJA: F. Gary Gray
ULOGE: Vin Diesel, Charlize Theron, Dwayne Johnson, Scott Eastwood
ŽANR: akcija

TRAJANJE: 136 min.

 

SADRŽAJ FILMA:

 

Sada kada su Dom i Letty na medenom mjesecu, Brian i Mia u penziji - a ostatak ekipe osloboden - svi prividno donekle vode normalan život. Ali kada tajanstvena žena (dobitnica nagrade Oscar® Charlize Theron) uvede Doma u svijet kriminala, on ne pronalazi nacin izlaska i izdaje sve koji su mu bliski. Svi ce se suociti s izazovom kao nikada do sad. Od obala Kube i ulica New Yorka do ledenih ravnica artickog Barentskog mora, naša elitna snaga ce pokušati zaustaviti anarhiste i dovesti kuci covjeka koji je stvorio njihovu porodicu.

 Fotoimage-icon

 Videovideo-icon

artsexylightbox

Fast & Furious 8 :: Fast & Furious 8

16:30, 19:30 16:30, 19:30

Mali šef 3D sinh

IZVORNO IME: The Boss Baby
REŽIJA: Hendel Butoy, Tom McGrath
ULOGE: Luka Peroš, Mladen Vasari, Ronald Žlabur, Mila Elegović, Marko Makovicić, Roko Krasovac
ŽANR: animirana komedija

TRAJANJE: 97 min.

 

SADRŽAJ FILMA:

 

Sedmogodišnji dječak Tim ljubomoran je na svog novog mlađeg brata, kojeg njegovi roditelji obožavaju. Međutim, Tim uskoro otkriva veliku tajnu svog brata te će se morati udružiti zajedno s njim, kako bi svaki od njih ostvario svoj cilj. Mali šef je urnebesna priča o uticaju dolaska nove bebe u porodicu, ispričana iz perspektive maštovitog sedmogodišnjaka. Ova originalna komedija o važnosti porodice privući će sve generacije.

 Fotoimage-icon

 Videovideo-icon

artsexylightbox

The Boss Baby :: The Boss Baby

21:30 21:30

Viking

IZVORNO IME: Viking
REŽIJA: Andrej Kravčuk
ULOGE: Danila Kozlovski, Svetlana Kocenkova, Maksim Sukhanov, Igor Petrenko, Vladimir Jepifantsev,  Andrej Smolijakov, Kiril Pletnev, Aleksandra Bortic
ŽANR: akcija

TRAJANJE: 142 min.

 

SADRŽAJ FILMA:

 

To je bio svijet nestvarene i veličanstvene prirode, gde je čovjek bio slab i obožavao je prirodu da bi se održao u životu. Surovi predjeli fjordova i beskrajna snaga Ledenog okeana razvijala je u starosjediocima osećaj samopoštovanja i želje da budu dostojni ovog sveta. Ta  strast ih je održavala u ovim krajevima Zemlje. Tako su postali Vikinzi.
Iz vremena teških mačeva i tamnih zakona krvi, kada je pritisak velikog haosa davao povod za heroje. Iz Srednjeg vijeka dolazi nam priča koja je promijenila Rusiju zauvijek...

 Fotoimage-icon

 Videovideo-icon

artsexylightbox

Viking :: Viking

17:30 17:30

Štrumfovi: Skriveno selo 3D sinh

IZVORNO IME: Smurfs: The Lost Village
REŽIJA: Kelly Asbury 
ULOGE: sinhronizovano
ŽANR: animirana avantura

TRAJANJE: 90 min.

 

SADRŽAJ FILMA:

 

Za razliku od svojih prethodnika, „Štrumpfovi: Skriveno selo“ u cjelosti je animiran što kompletnom filmu daje potpuno novi izgled! U trecem nastavku ovog popularnog animiranog serijala, Štrumpfeta ce se uz pomoc tajanstvene karte i u pratnji svojih najboljih prijatelja (Lumenog, Trapavog i Hrge) upustiti u uzbudljivu avanturu kroz Zabranjenu šumu ispunjenu magicnim stvorenjima kako bi pronašla misteriozno skriveno selo prije nego što to ucini zlocesti carobnjak Gargamel. Upustivši se na ovo neverovatno putovanje ispunjeno uzbudenjima i opasnostima, naši junaci uskoro ce otkriti najštrumpfasticniju tajnu u svojoj istoriji!

 Fotoimage-icon

 Videovideo-icon

artsexylightbox

Smurfs: The Lost Village :: Smurfs: The Lost Village

16:00 16:00

Moj život kao tikvica

IZVORNO IME: My Life as a Zucchini/Ma vie de Courgette
REŽIJA: Klod Baras
ULOGE: sinhronizovano

ŽANR: animirani

TRAJANJE: 70 min.

 

SADRŽAJ FILMA:

 

Fantastičan animirani film francuskog režisera Kloda Barasa sa prizvukom estetike Tima Bartona, veliko je djelo u malom pakovanju. Ikar sa devet godina ostaje bez samohrane majke nakon čega sirotište postaje njegov novi dom. Kao novajlija sa neobičnim nadimkom Tikvica, Ikar postaje laka meta dežurnog dječaka siledžije u domu. Iako mu od majke ostaje samo nadimak i prazne flaše piva, a djetinjstvo obilježeno tragedijom i samoćom - Tikvica i njegovi novi drugari naučiće da nesreća ne mora da definiše nečiji život, što postaje i neophodna poruka za sve nas.

 Fotoimage-icon

 Videovideo-icon

artsexylightbox

Moj život kao tikvica :: Moj život kao tikvica

17:30, 19:45 17:30, 19:45

My blind date

IZVORNO IME: My Blind Date with Life
REŽIJA: Marc Rothemund
ULOGE: Kostja Ullmann, Jacob Matschen, Anna Maria Mühe, Johann von Bülow, Nilam Farooq, Sylvana Krappatsch, Alexander Held, Kida Khodr Ramada

ŽANR: komedija

TRAJANJE: 111 min.

 

SADRŽAJ FILMA:

 

Moj blind date na veliko nam platno donosi toplu istinitu priču o Saliyi (Kostya Ullmann), perspektivnom studentu koji kao tinejdžer postane gotovo slijep. Umjesto da sluša sve one koji mu govore da bude realističan i prihvati činjenicu da mu gubitak vida ograničava život i želje, on se uporno drži svog sna da radi u luksuznom hotelu.

 Fotoimage-icon

 Videovideo-icon

artsexylightbox

Moj blind date :: Moj blind date

18:00, 20:00 18:00, 20:00

Porodična banda

IZVORNO IME: Family Heist
REŽIJA: Pascal Bourdiaux
ULOGE: Jean Reno, Reem Kherici, Camille Chamoux
ŽANR: komedija

TRAJANJE: 91 min.

 

SADRŽAJ FILMA:

 

Carol je introvertna inženjerka koja još uvijek živi s majkom, a Caroline je buntovna džeparošica koja operiše po hotelskim rivijerama. Ove dvije žene nemaju baš ništa zajedničko – osim istog oca Patricka, kojeg nisu nikada vidjele i koji je dao petama vjetra prije nego su se rodile. Do danas, kad se Patrick odlučio vratiti u njihove živote s odličnom idejom: da zajedno ukradu Stradivarijevu violinu vrijednu 15 miliona eura. No, Patrick nije računao na totalni amaterizam i stalne prepirke svoje dvije ćerke.

 Fotoimage-icon

 Videovideo-icon

artsexylightbox

Family Heist :: Family Heist