RSS Twitter Facebookmobile-apps-icon 

15:30, 17:30, 20:00 + sub/ned 13:00 15:30, 17:30, 20:00 + sub/ned 13:00

Igre gladi: Šojka rugalica 1. dio

IZVORNO IME: Hunger Games: Mockingjay – Part 1
REŽIJA: Francis Lawrence
ULOGE: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Philip Seymour Hoffman, Julianne Moore
ŽANR: akcija, avantura

TRAJANJE: 123 min.

SADRŽAJ FILMA:

 

Mlada oscarovka Jennifer Lawrence vraća se ulozi koja ju je proslavila. U filmu Igre gladi: Šojka rugalica 1.dio ona je ponovo Katnis Everdeen,no ovaj puta nije više nepoznata djevojka nego vođa masovne pobude potlačenih protiv vladajućeg Capitola.

 Fotoimage-icon

 Videovideo-icon

artsexylightbox

Hunger Games: Mockingjay – Part 1 :: Hunger Games: Mockingjay – Part 1

16:30, 18:45, 21:00, 23:00 + sub/ned 12:00, 14:15 16:30, 18:45, 21:00, 23:00 + sub/ned 12:00, 14:15

Preglup i pregluplji

IZVORNO IME: Dumb and Dumber To
REŽIJA: Bobby and Peter Farrelly
ULOGE: Jim Carrey, Jeff Daniels, Kathleen Turner
ŽANR: komedija

TRAJANJE: 110 min.

SADRŽAJ FILMA:

 

Kažu da smo s vremenom sve mudriji i da vrijeme lijeci sve, no ne u njihovom slucaju!!! Glupost veca nego ikada ponovno stiže u kina predvodena originalnom glumackom (Jim Carrey i Jeff Daniels) i autorskom postavom (braca Farrelly) koje jamce urnebesnu zabavu i hrpu novih originalnih fora u njihovom prepoznatljivom stilu! Nastavak klasika medu komedijama na kojeg smo cekali 20 godina!

 Fotoimage-icon

 Videovideo-icon

artsexylightbox

Dumb and Dumber To :: Dumb and Dumber To

16:30 + sub/ned 11:30, 13:15 16:30 + sub/ned 11:30, 13:15

Spašavanje Deda Mraza 3D (sinhronizovano)

IZVORNO IME: Saving Santa
REŽIJA: Leon Joosen
ULOGE: Newell Alexander, Noel Clarke, Joan Collins
ŽANR: animirana omedija

TRAJANJE: 83 min.

SADRŽAJ FILMA:

 

Opasnost koja se nadvila nad Sjeverni pol ovog bi Božica mogla dovesti u pitanje posjet Djeda Mraza djeci svijeta. Naime, zli vilenjak odlucio je ukrasti poznatom Djedici stroj pomocu kojeg on putuje kroz vrijeme i u jednoj veceri uspijeva podijeliti poklone svim mališanima na zemaljskoj kugli. Kako bi to sprijecio, simpaticni sob napustice svoju štalicu i upregnuti sve svoje snage ne bi li spasio Božic i osigurao dostavu poklona na vrijeme.

 Fotoimage-icon

 Videovideo-icon

artsexylightbox

Saving Santa :: Saving Santa

22:30 22:30

Smetljište

IZVORNO IME: Trash
REŽIJA: Stephen Daldry
ULOGE:  Martin Sheen, Rooney Mara, Wagner Moura, Selton Mello
ŽANR: avantura, triler

TRAJANJE:  115 min.

SADRŽAJ FILMA:

 

Kad dva djecaka iz sirotinjskog kvarta u Riju, pronadu na otpadu novcanik medu smecem, nece ni sanjati da ce im se životi potpuno preokrenuti. Ali pojavljuje se lokalna policija koja nudi veliku novcanu nagradu onome ko taj novcanik vrati i djecaci, Rafael (RIKSON TEVEZ) i Gardo (LUIS EDUARDO) ce shvatiti da su pronašli nešto veoma važno. Udruženi s drugarom Ratom (GABRIJEL VAJNSTIN), trio ce zapoceti nevjerovatnu avanturu dok budu pokušavali da zadrže novcanik, uteknu policiji i razotkriju tajne koje novcanik sadrži.

 Fotoimage-icon

 Videovideo-icon

artsexylightbox

Trash :: Trash

18:15, 21:15 18:15, 21:15

Interstellar

IZVORNO IME: Interstellar
REŽIJA: Christopher Nolan
ULOGE: Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain
ŽANR: akcija, avantura

TRAJANJE: 169 min.

SADRŽAJ FILMA:

 

Kada dodje kraj našem životu na Zemlji, tim istraživača krenuće u najvažniju misiju u istoriji čovječanstva: na put izvan granica naše galaksije kako bi otkrili postoji li buducnost za ljude medu zvijezdama. Film INTERSTELLAR nova je uspješnica hvaljenog Christophera Nolana koju prevodi serija vrhunskih glumaca na čelu s dobitnikom Oscara Matthewom McConaugheyjem. Uz njega u filmu glume i dobitnica Oscara Anne Hathaway, nominovana za Oscara Jessica Chastain, dobitnica Oscara Ellen Burstyn te dobitnik Oscara Michael Caine.

 Fotoimage-icon

 Videovideo-icon

artsexylightbox

Interstellar :: Interstellar

sub/ned 15:00 sub/ned 15:00

Daj gol 3D (sinhronizovano)

IZVORNO IME: Metegol
REŽIJA: Juan Jose Campanella
ULOGE: Viktor Savic, Andrija Kuzmanovic, Dušica Novakovic, Radovan Vujovic, Srdjan Miletic, Marko Živic, Ivan Zekic, Nenad Herakovic.....
ŽANR: animirani

TRAJANJE: 106 min.

SADRŽAJ FILMA:

 

Andrija živi u malom zabacenom selu. Radi u kaficu, igra stoni fudbal najbolje od svih i zaljubljen je u Dudu, iako ona to ne zna. Njegov svijet se ruši kad momak iz istog mesta Vicai, koji je postao najbolji fudbaler na svijetu, dolazi u selo da se osveti za jedini poraz koji je ikad doživio. Za svojim  stolom za stoni fudbal, u svom kaficu, sa ocajem u duši,  Andrija otkriva nešto magicno: igraci na njegovoj voljenoj tabli za stoni fudbal mogu da govore...i to mnogo! Zajedno krecu na putovanje  puno avantura da spase Dudu i selo i usput ce postati prava ekipa. Samo, ima li mesta za cuda u fudbalu?

 Fotoimage-icon

 Videovideo-icon

artsexylightbox

Daj gol :: Daj gol

sub/ned 13:30 sub/ned 13:30

Pčelica Maja 3D (sinhronizovano)

IZVORNO IME: Maya the Bee
REŽIJA: Nikola Bulatovic
ULOGE: Mina Lazarevic, Nikola Bulatovic, Srdan Jovanovic, Dušica Novakovic, Nebojša Ilic – Cile, Marko Markovic, Dubravko Jovanovic, Ivan Tomic, Gorica Popovic, Dragan Vujic Vujke..
ŽANR: animirani

TRAJANJE:  79 min.

SADRŽAJ FILMA:

 

Mlada pcelica Maja je nestašna i nece da poštuje pravila košnice. Jedno od pravila je i da ne vjeruje osama koje žive izvan poljane. Kad Kraljevski maticni mljec bude ukraden, ose ce biti glavni osumnjiceni, a posumnjat ce i da im je Maja pomogla u tome. Niko nece stati u njenu odbranu osim njenog drugara Pava.

Poslije dugog putovanja prepunog avantura do košnice osa, Maja ce uspjeti da sprijeci rat izmedu pcela i osa u posljednjem trenutku i uspjet ce da dokaže da je kraljicin pohlepni savjetnik kriv za sve.

 Fotoimage-icon

 Videovideo-icon

artsexylightbox

Pčelica Maja :: Maya The Bee

18:00, 22:15 18:00, 22:15

Mali Budo

IZVORNO IME: Mali Budo
REŽIJA: Danilo Becković
ULOGE: Petar Strugar i Sergej Trifunović, Petar Božović, Tihomir Stanić, Hristina Popović, Aleksandra Janković, Slobodan Ćustić,  Andrija Milošević, Milorad Kapor, Stefan Bundalo,  Slaviša Ćurović, Tanasije Uzunović, Jelena Rakočević, Marko Kon, Toma Kuruzović i Marko Bacović
ŽANR: komedija

TRAJANJE:  95 min.

SADRŽAJ FILMA:

 

Mali Budo (Petar Strugar), sin podgorickog hirurga, koji nije baš na dobrom glasu, stiže u Beograd. Očeve prijateljsko-rođačke veze i vezice ubaciće ga u kovitlac crnohumornih dešavanja koje ce nam na vrlo duhovit nacin docarati prvi susret jednog osamnaestogodišnjaka sa Beogradom.

 Fotoimage-icon

 Videovideo-icon

artsexylightbox

Mali Budo :: Mali Budo