RSS Twitter Facebook 

Usluge

Jedan od najprestižnijijih i najatraktivnijih načina oglašavanja na svjetskom tržištu je
On Screen Cinema Advertising - prikazivanje reklamnih video-spotova u zamračenim bioskopskim salama, neposredno pred početak projekcije filma.

011

Istraživanja su pokazala da bioskopska publika neuporedivo bolje prima reklamu koja se prikazuje prije projekcije filma nego televizijsku reklamnu poruku koju najčešće izbjegava odlazeći od TV prijemnika ili korištenjem daljinskog upravljača. Naprotiv, reklama u bioskopu se prihvata kao dio potpunog bioskopskog doživljaja, segment o kojem se diskutuje nakon projekcije i kao sadržaj koji se u potpunosti prihvata kao bitan.

 

Ciljna grupa od 15 do 35 godina postaje teško dostupna tradicionalnim medijima. Baš u ovom segmentu Cinema Advertising postiže svoje najbolje efekte. Ova grupa spada u najuticajniju kategoriju kreatora ukusa i javnog mnjenja.

 

Multipleks Palas pruža brojne mogućnosti za organizovanje prezentacija, promocija, konferencija, seminara i performansa različitog obima. Kada se radi o promotivnim aktivnostima, postoje različiti modeli koje klijent može izabrati. Preporuka je da se iznesu želje, mogućnosti I potrebe klijenata, te da se prema tome planira i organizuje promocija.

 

Kutije za kokice vrlo su uočljive na pultu Cinema kafea i u foajeu bioskopa. Veliki broj posjetilaca koji sa kokicama u rukama čekaju projekciju filma (i do 25 projekcija dnevno), često čini da motiv kutije za kokice dominira prostorom bioskopa. Grafičko rješenje na kutijama za kokice predstavlja nesvakidašnji i neočekivan reklamni prostor i čini Vašu reklamu zanimljivom i originalnom, samim tim i zapaženom. Kutije se štampaju u tri veličine, na kvalitetnom kartonu u boji.

 

Letak se štampa u dimenzijama po dogovoru, na kvalitetnom papiru u boji. Pruža mogućnost objavljivanja velikog broja informacija (akcije, kontakti, nagradne igre itd.). Distribuira se na blagajnama i u foajeima bioskopa, a u mogućnosti smo da izvršimo i distribuciju većih količina letaka na području grada.

 

Naravno, nudimo vam i mogućnost oglašavanja na našoj web stranici postavljanjem baner oglasa. Dobro osmišljen i dizajniran baner će povećati klikove i porast posjeta na vašu web stranicu.

 

KONTAKT:

tel: (051) 211 732
fax: (051) 218 036